Rīgā kafejnīcas apmeklētāja uz ielas atstāj ratus ar zīdaini

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgā pašvaldības policija (RPP) veikusi pārrunas ar māti, kura, apmeklējot kafejnīcu, uz ielas atstājusi ratus ar zīdaini, aģentūru LETA informēja RPP.

1.decembra rītā RPP saņēma informāciju, ka Brīvības gatves un Ūnijas ielu krustojumā ir atstāti bērnu rati, kuros guļ zīdainis. Ziņotājs skaidroja, ka nekur tuvumā nav neviena cilvēka, kas bērnu uzraudzītu.

Ierodoties norādītajā vietā, informācija apstiprinājās - drēgnajos laika apstākļos uz trotuāra bija atstāti bērna rati, kuros atradās aptuveni desmit mēnešus vecs zīdainis.

Pēc brīža no blakus esošās kafejnīcas iznāca bērna māte, kura bija ievērojusi policistu rosību pie ratiem.

Sieviete policistiem apgalvoja, ka bērnu pieskatījusi caur logu. Jautājot, kāpēc zīdaini nav ievedusi kafejnīcā, viņa apgalvoja, ka bērnu ir silti saģērbusi un nav vēlējusies viņa pārkaršanu.

Pārrunu laikā nekas neliecināja, ka sieviete būtu alkohola vai citu apreibinošu vielu reibumā. Arī bērnam nebija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Ar sievieti veiktas preventīva rakstura pārrunas par zīdaiņa rūpīgāku pieskatīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu