Aiztur dzērājšoferi, kura auto vienam ritenim no riepas palikusi vien gumijas ļerpata

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas pašvaldības policija

14. decembrī neilgi pēc pulksten 1.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Maskavas ielas apkaimē, ievēroja Audi, kuram bija ieslēgti avārijas signāli. Policistu uzmanību pievērsa tas, ka automašīnai labās puses priekšējais ritenis bija pamatīgi bojāts, proti, uz diska riepas vietā bija gumijas ļerpata.

Autovadītājs iegriezās kādā pagalmā, kur izkāpa no transportlīdzekļa un apskatīja bojāto riepu. Policisti nolēma apstāties, lai pārliecinātos, vai viņam nav nepieciešama palīdzība.

Pārrunu laikā no autovadītāja sajusta spēcīga alkohola smaka, kā arī viņš grīļojās. Jautājot par alkohola lietošanu, autovadītājs atzinās, ka pirms sēšanās pie spēkrata stūres izdzēris dažas alus pudeles.

Līdz savas un citu ceļu satiksmes dalībnieku dzīvības apdraudēšanai nonācis tāpēc, ka pirms tam Olainē sastrīdējies ar draudzeni. Vadītājs gan nespēja paskaidrot, vai automašīna šādā stāvoklī bijusi, jau izbraucot no Olaines, vai arī riepa sabojāta pa ceļam.

Par notikušo informēti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu