Par nelikumīgu televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu Talsu novadā aizturēts vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Valsts policija (VP) Talsu novadā aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par nelegālu televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteiberga.

Nelikumīgo darbību rezultātā bez televīzijas apraides Talsu pilsētā un apkaimē palikušas vairāk nekā 100 mājsaimniecības, kas izmantoja nelegālos pakalpojumus.

Aizturētā persona ir kāds 1977.gadā dzimis vīrietis, kura vārdu policija neizpauž. Viņš tiek turēts aizdomās par televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu bez Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) atļaujas un pārkāpjot audiovizuālā satura īpašnieku autortiesības vai blakustiesības.

Policija ierosinājusi kriminālprocesu, kurā ir veiktas vairākas sankcionētas kratīšanas un kriminālizmeklēšanas pasākumi. Izmeklēšana vēl turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu