Ķekavas novadā aizturēts namatēvs, kurš Ziemassvētkos nodarījis smagus miesas bojājumus ciemiņam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Ķekavas novadā aizturēts vīrietis, kurš Ziemassvētkos nodarījis smagus miesas bojājumus ciemiņam, informēja Valsts policijā.

Pagājušā gada nogalē, naktī no 24. uz 25. decembri, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirknī tika saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš nogādāts ārstniecības iestādē ar smagiem miesas bojājumiem.

Likumsargi noskaidroja, ka tonakt Ķekavas novadā, Daugmales pagastā četru personu kompānija svinējusi Ziemassvētkus. Kopīgas iedzeršanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, tāpēc dzīvokļa īpašnieks palūdzis ciemiņu doties mājās. Tam nevēloties izpildīt lūgumu, vīrieši kāpņu telpā sākuši vicināt dūres, kā rezultātā

iespējamais vainīgais ciemiņam iesitis tik stipri, ka viņš pārlidojis pāri kāpņu margām un nokritis no otrā stāva uz pirmo.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukti mediķi, kuri cietušo nogādāja slimnīcā.

Veicot izmeklēšanas darbības, Baložu iecirkņa policisti 12.janvārī aizturēja 1983. gadā dzimušo aizdomās turēto vīrieti, kurš iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un tīšu mantas bojāšanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta pirmās daļas - par smaga miesas bojājumu tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Aizturētajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka cietušā vīrieša dzīvībai briesmas nedraud un viņš turpina veseļoties pēc notikušā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu