Aiztur vīrieti, kurš bija pastaigājies pa stāvēšanai novietotu automašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policisti Rīgā aizturējuši vīrieti, kurš bija uzkāpis uz kāda stāvēšanai novietota transportlīdzekļa, portāls TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Otrdien neilgi pirms pulksten 4.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki netālu no tirdzniecības centra Galerija Centrs pamanīja trīs vīriešus, kuri, savstarpēji grūstoties, devās Centrālās stacijas virzienā. Viens no vīriešiem uzrāpās uz kāda stāvēšanai novietota transportlīdzekļa un pārgāja tam pāri. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Ar pilsētas videonovērošanas centra darbinieku palīdzību vīrieši atrasti un apturēti Audēju ielā. Sākotnēji tūristi noliedza savas darbības, taču vēlāk, izskaidrojot, ka vecpilsētā tiek veikta videonovērošana, viņi atzina, ka viens no viņiem uzrāpies uz automašīnas.

Vienlaikus pie stāvēšanai novietotās automašīnas nosūtīta vēl viena policijas ekipāža, kuras darbinieki, apskatot transportlīdzekli, konstatēja, ka tam nav nodarīti bojājumi. Līdz ar to Valsts policijas palīdzība nebija nepieciešama.

Pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piespriests naudas sods 200 eiro apmērā. Tūrists ar bankas karti sodu samaksāja uz vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu