Svētdien ceļu satiksmes negadījumos viens bojāgājušais

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 53 satiksmes negadījumi, tajos viens cilvēks gājis bojā, bet desmit cietuši, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

Traģiskais negadījums notika Jelgavas novadā, Elejas pagastā, kur mikroautobuss uzbrauca 1954.gadā dzimušam velosipēda vadītājam. Velosipēdists notikuma vietā gāja bojā.

Pagājušās nedēļas pēdējā dienā 26 ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgā un tās apkārtnē, desmit Zemgalē, astoņi Kurzemē, pieci Latgalē un četri Vidzemē.

Diennakts laikā policisti par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 492 protokolus, no tiem 184 bijuši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Svētdien pie stūres alkohola reibumā pieķerti desmit šoferi - seši Rīgas reģionā, trīs Kurzemē, bet viens Vidzemē, liecina VP apkopotā operatīvā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu