Iereibis internetkafejnīcas klients uzbrūk ārzemniekam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Kādā Vecrīgas internetkafejnīcā izcēlies konflikts starp klientu alkohola reibumā un ārzemnieku, TVNET noskaidroja Rīgas pašvaldības policijā.

Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki 21. janvārī neilgi pēc pulksten 15.00 devās uz izsaukumu vecpilsētā, kur kādā internetkafejnīcā bija izcēlies konflikts starp divām personām.

Notikuma vietā noskaidrots, ka uz internetkafejnīcu atnācis kāds ārzemnieks, pienākusi viņa kārta sēsties pie datora, taču pie tā alkohola reibumā bija aizmidzis iepriekšējais klients. Vīrietis mēģinājis pamodināt snauduļojošo klientu, taču viņš ar dūrēm ārzemniekam meties virsū. Konflikta laikā sabojātas datora austiņas.

Pārrunu laikā cietušais atzina, ka viņam pretenziju pret iereibušo vīrieti nav un viņš labprāt saņemtu pakalpojumu. Tāpat interneta kafejnīcas īpašniekam izskaidrotas viņa tiesības par nodarītajiem materiāliem zaudējumiem vērsties Valsts policijā. Īpašnieks apgalvoja, ka tuvākajā laikā savas tiesības noteikti izmantos.

Uzbrucējs aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu