Par 17 nelegālo imigrantu pārvešanu pāri robežai apsūdzētajiem piespriež reālus cietumsodus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Alūksnes rajona tiesa par 17 nelegālo imigrantu pārvešanu pāri robežai apsūdzētajiem Igaunijas un Krievijas pilsoņiem piespriedusi reālus cietumsodus, informēja prokuratūrā.

Apsūdzētie sodīti ar brīvības atņemšanu no trīs līdz sešiem gadiem.

Lietā personas apsūdzētas par personu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai, savukārt viens no Igaunijas pilsoņiem papildus apsūdzēts arī par to, ka piedāvājis kukuli valsts amatpersonai, lai tā nodrošinātu iespēju pārvietot nelegālos imigrantus no Krievijas uz Latviju.

Jau ziņots, ka pagājušā gada martā Valsts robežsardzes amatpersonas sadarbībā ar Valsts policiju Inčukalna novadā aizturēja piecas automašīnas, ar kurām tika pārvietoti iepriekš Krievijas-Latvijas valsts robežu nelikumīgi šķērsojušie 17 Vjetnamas pilsoņi. Saistībā ar personu nelikumīgu pārvietošanu tika aizturēti visi pieci automašīnu vadītāji - četri Igaunijas un viens Krievijas pilsonis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu