Rīgā vīrietis ierodas policijas iecirknī, aizmirsis izņemt no kabatām narkotikas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā Valsts policija (VP) iecirknī aizturējusi vīrieti, kurš bija aizmirsis izņemt no kabatām narkotikas, informēja VP.

Pagājušā gada oktobrī policija saņēma informāciju no kādas sievietes, par to, ka civilvīrs viņu piekāvis. Policija noskaidroja, ka starp dzīvesbiedriem izcēlies strīds, kā rezultātā vīrietis nodarījis miesas bojājumus sievai.

Policijā sākts kriminālprocess par vidēja smaguma miesas bojājuma tīšu nodarīšanu un 1967.gadā dzimušam vīrietim regulāri bija jāatzīmējas policijas iecirknī.

7.februārī, ierodoties policijas iecirknī uz kārtējo atzīmēšanos, likumsargi ievēroja, ka pie vīrieša atrodas aizdomīgs pulverveida maisījums, kas, iespējams, varētu būt narkotiskās vielas. Vīrietis nekavējoties aizturēts un aizdomīgajai vielai nozīmēta ekspertīze.

Ekspertīzes rezultātā noskaidrojās, ka izņemtā viela ir aptuveni 13 grami heroīna un ciklopropilfentanila.

Policijā sākts kriminālprocess par narkotiku neatļautu glabāšanu lielā apmērā un vīrietim par šādu noziegumu draud brīvības atņemšana līdz desmit gadiem.

Aizturētais vīrietis jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par narkotiku glabāšanu un lietošanu, mantiskiem noziegumiem un miesas bojājumu nodarīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu