Divi marihuānas smēķētāji aizmieg kāpņu telpā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

5. martā neilgi pēc pulksten 20.00 Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par divām personām, kuras vienā no Vecmīlgrāvja daudzdzīvokļu namu kāpņu telpām smēķējušas marihuānu un turpat arī aizmigušas. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Likumsargi, ierodoties norādītajā adresē, pie kāpņu telpas ieejas sastapa izsaucēju. Vīrietis pastāstīja, ka abi jaunieši atrodoties kāpņu telpas augstākajā stāvā. Izsaucēja sniegtā informācija apstiprinājās, uz trepēm pamanīti divi jaunieši, kuri bija aizmiguši.

Viņiem pie kājām atradās pašizgatavota smēķēšanas ierīce, vairāki izsmēķi, folija gabali un maisiņi ar zaļganbrūnu nezināmas izcelsmes augu maisījumu.

Ar abiem jauniešiem uzsākta saruna. Personas pamodās un noliedza narkotisko vielu lietošanu, skaidrojot, ka tikai ienākušas kāpņu telpā pasildīties. Jaunieši bija miegaini un viņu reakcija palēnināta, kas liecināja par pretējo.

Aizdomās par narkotisko vielu lietošanu 21 un 25 gadus vecie vīrieši aizturēti. Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu