Policija atsavina 39 tonnas nelegālās dīzeļdegvielas; aizturēta trīs personu grupa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Otrdien, 6. martā, veicot virkni izmeklēšanas darbību jau 2017. gadā iesākta kriminālprocesa ietvaros, tika aizturēta trīs personu grupa, kas nelegāli glabā dīzeļdegvielu realizācijas nolūkos.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonām veica speciālās izmeklēšanas darbības un sankcionētas kratīšanas trīs personu dzīvesvietās un nelikumīgo naftas produktu pārkrāmēšanas vietās Rīgas reģionā, atsavinot iespaidīga apjoma nelegālās dīzeļdegvielas – 39 tonnas, kā arī 3 000 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām.

Likumsargi aizturēja 1957., 1972. un 1973. gadā dzimušos vīriešus, kuri iepriekš nav nonākuši policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 220.1 panta trešās daļas - par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta lielā apmērā un ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās.

Visi aizturētie vīrieši šobrīd atrodas izolatorā un šodien, 8. martā, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu