Zemgalē aizturēti vairāki grupējumi, kas nodarbojās ar narkotisko vielu izplatīšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Februārī Zemgalē aizturēti vairāki narkotisko un psihotropo vielu izplatītāj, tostarp grupējumi, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Dobelē aizturēts 1976.gadā dzimis vīrietis, pie kura aizturēšanas laikā atrasti vairāki iepakojumi ar marihuānu un hašišu. Vēlāk citur Dobeles novadā pie 1999.gadā dzimušā atrasts viens polimēra iepakojums ar zaļganbrūnas augu valsts izcelsmes vielu.

Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un pārvadāšanu Jelgavas novadā aizturēta personu grupa - divi 1998.gadā un viens 1995.gadā dzimis vīrietis. Izņemti vairāki polimēra iepakojumi - 46 grami - marihuānas.

Arī Jelgavā aizturēts marihuānas tirgotājs, 2000.gadā dzimis vīrietis. Pie viņa atrasti divi grami marihuānas, taču, veicot kratīšanu aizturētā dzīvesvietā, atrasts un izņemts piecus gramus smags iepakojums ar marihuānu un elektroniskie svari.

Jelgavā marihuānu tirgoja arī grupā. Sākotnēji aizturēti četri vīrieši, bet vēl viens grupējuma dalībnieks atrasts vēlāk. Vīrieši uzglabāja gan marihuānu, gan elektroniskos svarus.

Vairākas aizturēšanas veiktas arī Tukumā. Divu vīriešu grupējums nodarbojās ar ekstazī tablešu tirdzniecību, kāds 1986.gadā dzimušais aizturēts par marihuānas glabāšanu, bet pie cita vīrieša, kas policijas redzeslokā nonāca par marihuānas realizāciju, atrasta gan marihuāna, gan amfetamīns.

Visas izņemtās narkotiskās vielas nosūtītas ekspertīzei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu