Saimniecības ēkas ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien saimniecības ēkas ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz Pildas ielu ugunsdzēsēji saņēma ap plkst.14. Ugunsgrēks bija pārņēmis 60 kvadrātmetru lielu saimniecības ēkas platību. Ugunsnelaimē cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Savukārt plkst.15.45 tika saņemts izsaukums uz Daugavpils novada Naujenes pagastu, kur divstāvu dzīvojamā mājā dega sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no piedūmotās mājas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots mediķiem. Līdztekus ugunsdzēsēji no blakus dzīvokļa evakuēja vēl divus cilvēkus.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, elektrības stabs, augstsprieguma elektrolīnijas balsts, putekļi ventilācijas šahtā, vieglā automašīna, istaba un bēniņi, dārza māja, sodrēji piecu ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

VUGD kopumā saņēma 36 izsaukumus - 14 uz ugunsgrēkiem un 20 uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu