Aizrādījis par smēķēšanu kāpņu telpā, vīrietis saņem naža dūrienus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

13.martā ap plkst. 23:00 Valsts policijā saņemta informācija par kādu incidentu Liepājā, Lāčplēša ielā, kura laikā ir sadurts vīrietis, TVNET informēja Valsts policijā.

Aprunājoties ar visām iesaistītajām pusēm, tostarp aculieciniekiem, Valsts policija noskaidroja, ka 1995.gadā dzimis vīrietis minētajā adresē kāpņu telpā ir smēķējis. Viņa kaimiņš, 1992.gadā dzimis vīrietis, viņam par to aizrādīja.

Jaunākajam vīrietim šis aizrādījums nepatika, tāpēc viņš devās pēc naža un atgriezies ar to uzbrucis kaimiņam. Par laimi, gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas, jo vīrietis bijis fiziski spēcīgs un spējis aizstāvēties.

Konstatēts, ka uzbrucējs bijis vairāk nekā 2,5 promiļu reibumā. Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess un aizturēts 1995.gadā dzimušais vīrietis, kurš jau iepriekš vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā – galvenokārt par zādzībām no tirdzniecības objektiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu