Policija sākusi kriminālprocesu par ugunsgrēku, kurā gāja bojā divi bērni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere/LETA

Nedēļas nogalē Vidzemē, nodegot vienstāva dzīvojamai mājai, bojā gājuši divi bērni. Policija saistībā ar notikušo sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus, TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Anžela Geljanu.

Policija skaidro, ka abi bērni bijuši nepilngadīgi un vecāki tiešām neesot bijuši mājās. Vienlaikus procesa ietvaros tiks skaidroti iespējamie degšanas iemesli.

Vecāki pašlaik esot šoka stāvoklī par notikušo.

Jau ziņots, ka svētdien plkst. 16.18 VUGD saņēma izsaukumu Vidzemē, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem glābējiem steidzoties uz izsaukumu, jau no tāluma bija redzams, ka dzīvojamā māja deg ar atklātu liesmu pilnā platībā.

Glābējiem ierodoties, konstatēts, ka ēka deg 80 kvadrātmetru platībā un tai iebrukušas jumta konstrukcijas. Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem pirms VUGD ierašanās, ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem.

Ugunsgrēkā gāja bojā divi nepilngadīgi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu