Meklē garnadzi ar līdzdalībnieku, kas Rīgā filmas veidotājiem nozaguši tehniku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.martā ap plkst. 6:20 no rīta tika apzagta studija «Look at Riga» Kr. Barona ielā, Rīgā. Divi «neaicināti viesi» ar lauzni uzlauza studijas durvis un aiznesa datoru, monitoru, kino kameru, gyroscooter, kas domāts filmēšanai, niršanas aprīkojumu, vēsta studijas pārstāvis sociālajā tīklā «Facebook».

«Visbēdīgākais – aiznesti datora cietie diski (HDD) ar filmas «A to B Rollerski» materiāliem un daudzu citu projektu materiāliem.
Laimīgā kārtā filmas «A to B Rollerski» («Neiespējamais ir iespējams») darba materiālu kopija ir saglabājusies, un jau aprīlī tā nonāks pie skatītājiem,» pauž pārstāvis.

Visi, kuriem ir kāda informācija par notikušo, aicināti ziņot Valsts policijai (110), vai pa tālruni 26547344.

««Nesauktajiem viesiem» lūgums atdot mūsu mantas, kas, iespējams, «nejauši pielipušas pie rokām». Varoņi nospēlējuši galveno lomu šajā video, bet diez vai, viņiem tiks piešķirta loma kādā no mūsu pilnmetrāžas filmām,» piebilst pārstāvis.

Valsts policijas pārstāve Elīna Sprudzāne pastāstīja, ka 19.marta rītā Valsts policijā tika saņemts iesniegums par zādzību ar iekļūšanu studijā. Rīgas centra iecirkņa policisti ieguva video novērošanas kameru ierakstus, veica izmeklēšanas darbības un tās pašas dienas vakarā aizturēja vienu no aizdomās turētajam personām.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Par šādu nodarījumu draud brīvības atņemšanas uz laiku līdz pieciem gadiem, vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu, vai bez mantas konfiskācijas.

Likumsargi turpina izmeklēšanu un meklē otru vainīgo personu. Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri sniedza informāciju iespējamo vainīgo personu meklēšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu