Uzmanību! Rīgā un Rīgas reģionā uzdarbojas zagļi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veiktas trīs laupīšanas un apzagti pieci mājokļi, informēja Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte.

No piektdien reģistrētajiem laupīšanas gadījumiem pa vienam fiksēts Rīgas reģionā, Zemgalē un Kurzemē. Savukārt zādzības no mājokļa visvairāk notikušas Rīgas reģionā, kur tās kopumā bija trīs, bet Vidzemē un Latgalē fiksēta pa vienai zādzībai no mājokļa.

Tāpat pagājušajā diennaktī Latvijā kopumā aizdzītas sešas automašīnas un divi velosipēdi. Trīs no automašīnu zādzībām veiktas Rīgas reģionā, bet Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē katrā notikusi pa vienai automašīnas zādzībai.

Tāpat pagājušajā diennaktī reģistrētas astoņas zādzības no transportlīdzekļa, no kurām piecas notika Rīgas reģionā, divas Zemgalē, bet viena Kurzemē.

Aizvadītajā diennaktī reģistrētas arī 34 cita veida zādzības, no kurām deviņas notikušas Rīgas reģionā, astoņas reģistrētas Zemgalē, septiņas - Kurzemē, sešas - Vidzemē, bet četras notikušas Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu