Vecāki naktī atstāj bērnu mašīnā, lai paši dotos uz spēļu zāli

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) policisti 9.aprīlī plkst.1 saņēma informāciju par bērnu, kurš guļ stāvēšanai novietotā automašīnā, ierodoties notikuma vietā policijas darbinieki konstatēja, ka mašīna novietota netālu no spēļu zāles, pavēstīja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Kārtības sargiem, ierodoties adresē, izsaucēji pastāstīja, ka bērns automašīnā jau guļ aptuveni trīs stundas. Transportlīdzeklis bija novietots netālu no kādas spēļu zāles. Policisti nolēma pārbaudīt izklaides vietu, taču tieši tobrīd no tās iznāca meitenes vecāki.

Jautājot, kāpēc bērns naktī atstāts viens, bērna māte apgalvoja, ka pirms pāris stundām atbraukusi pakaļ vīram. Kādu laiku sieviete ar meitu gaidījusi automašīnā, taču vēlāk pati aizgājusi pie vīra un atstājusi meitu vienu. 12 gadus vecā meitene, gaidot vecākus, vairākas reizes viņiem zvanījusi, bet tā arī vecākus nav sagaidījusi un aizmigusi.

Pārrunu laikā vecāki izrādīja izbrīnu par izsaukumu, skaidrojot, ka neko sliktu savā rīcībā nesaskata. Par notikušo pieņemta liecība.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu