Kopīgas iedzeršanas laikā sadur bijušo draudzeni un viņas draugu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

12. aprīļa vakarā Valsts policija saņēma informāciju par to, ka dzīvoklī Rīgā, Ziepniekkalnā, ir sadurtas divas personas. Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa policisti un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas cietušos nogādāja ārstniecības iestādē.

Noskaidrojot notikušā apstākļus, Valsts policija ieguva informāciju, ka tovakar pie cietušās sievietes un viņas dzīvesbiedra viesojies viņas bijušais civilvīrs. Trijotne kopīgi lietojusi alkoholu.

Namatēvs sadusmojies, ka viesis pārāk ilgi vēlas uzturēties viņu dzīvoklī, un aizrādījis. Šis izteikums ļoti sadusmojis otru vīrieti, kurš paķēris nazi un virspusēji iegriezis savai bijušajai civilsievai kaklā. Pēc tam viņš kaklā sadūris arī viņas dzīvesbiedru.

Cietušie par notikušo paziņoja policijai. Likumsargi turpat notikuma vietā aizturēja arī aizdomās turēto – 1978. gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš vairākas reizes sodīts par kabatzādzībām.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par divu personu slepkavības mēģinājumu.

Tiesa aizdomās turētajam ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu