Pastkastītē iesprūdusi roka un citi aizvadītās diennakts negadījumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītās diennakts notikumu apkopojums no NMPD mediķiem, VUGD glābējiem un Valsts policijas

Aizvadītajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi kopumā devušies uz 1284 izsaukumiem, no kuriem 179 bija saistīti ar dažādām traumām un negadījumiem.

Kāds 18 gadus vecs jaunietis Latgales reģionā guvis nopietnu rokas traumu, iespiezdams to starp mehānismiem. Jaunietim daļēji amputēti vairāki rokas pirksti, viņš nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Savukārt Kurzemes reģionā 14 gadus vecs zēns skeitparkā kritis no velosipēda un savainojis vēderu. Zēns nogādāts slimnīcā.

Slimnīcā nonācis arī kāds 46 gadus vecs vīrietis no Vidzemes, kurš, zāģējot malku, iezāģējis pēdā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki aizvadītajā diennaktī veikuši 27 glābšanas darbus, no tiem deviņus novados, divpadsmit Rīgā, bet sešus citās pilsētās.

Pirmdien glābēji kādam cilvēkam palīdzējuši atbrīvot roku, kas bija iesprūdusi pastkastītē. Šis incidents noticis Rīgā, Slokas ielā.

Savukārt Madonā, Strazdu ielā, glābēji no koka nocēluši kaķi, bet Rīgā, Dīķa ielā, atbrīvojuši kaķi, kurš bija iesprūdis starp loga rāmi un vērtni.

Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija liecina, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši desmit cilvēki. Pirmdien valstī kopumā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņi bijuši ar cietušajiem, bojāgājušo nav.

Diennakts laikā 40 avārijas notikušas Rīgas reģionā, 14 Latgalē, deviņas Zemgalē, septiņas Kurzemē, bet trīs - Vidzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu