Greizsirdības mākts vīrietis reibumā dauza bijušās draudzenes dzīvokļa logus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

16. aprīlī pa dienu Valsts policija saņēma informāciju no Salaspils iedzīvotājiem, ka kāds vīrietis ņemot no zemes akmeņus un sitot ar tiem daudzdzīvokļu nama logus.

Notikuma vietā ieradās Salaspils novada pašvaldības policisti, kā arī Valsts policijas Salaspils iecirkņa policisti, kuri turpat aizturēja 1990. gadā dzimušu vīrieti. Kā izrādījās, dzīvoklis, kura logus viņš dauzīja, pieder viņa bijušajai draudzenei, un policistu ierašanās brīdī viņš jau bija paspējis izsist visus dzīvokļa logus. Aizturēšanas brīdī vīrietis bija 1,83 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Policisti jauno vīrieti nogādāja policijas iecirknī. Tur viņš atzina, ka noziegumu esot izdarījis, greizsirdības mākts.

Aizturētais iepriekš nav sodīts.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētais šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu