Meklēšanā izsludināts vīrietis pamatīgā reibumā streipuļo pie izglītības iestādes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

19. aprīlī neilgi pirms pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbiniece, apstaigājot vienu no izglītības iestādēm Iļģuciemā, pamanīja pret skolas žogu atstutējušos manāmi iereibušu vīrieti. Kungs ar rokām bija ieķēries žogā un grīļojās. Uz notikuma vietu izsaukta tuvākā ekipāža.

Autopatruļas darbinieki, ierodoties norādītajā adresē, sastapa iereibušo kungu. Pārrunu laikā vīrietis skaidroja, ka devies uz mājām, taču turpat pie izglītības iestādes reibuma dēļ vairs nav varējis turpināt ceļu. Personas datu pārbaudes laikā atklājās, ka viņš ir izsludināts meklēšanā.

Persona nogādāta prokuratūrā, kur policisti drošības apsvērumu dēļ uzkavējās. Kungs lietvedības nodrošināšanas laikā uzvedās izaicinoši un bravūrīgi, tāpēc izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Brīdī, kad ieradās Valsts policijas darbinieki, agresīvi noskaņotais vīrietis strauji piecēlās kājās un ar dūri iesita vienam no Rīgas pašvaldības policistiem pa vēderu. Lietojot fizisku spēku, uzbrucējs saslēgts rokudzelžos.

Valsts policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu par uzbrukumu policistam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu