Jūrmalā par automašīnu detaļu zādzību aizturēts vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

19. aprīlī Valsts policijas Jūrmalas iecirknī no cietušām personām tika saņemta informācija par zādzību kādā autoservisā Jūrmalā.

Likumsargi noskaidroja, ka 18. aprīlī ap pulksten astoņiem vakarā nezināmu personu grupa iekļuvusi slēgtā teritorijā – autoservisā. Personas vienai no servisā esošajām automašīnām nozagušas motoru un citai – akumulatoru. Ieguvušas vēlamo, tās nekavējoties pameta notikuma vietu. Pēcāk noziegumā iesaistītās personas devušās uz metāllūžņu pieņemšanas punktu un pārdevušas nozagtās automašīnas detaļas.

Veicot izmeklēšanas darbības un noskaidrojot notikušā apstākļus, Jūrmalas iecirkņa policisti 19. aprīlī aizturēja vienu no aizdomās turētajām personām. Aizturētais 1987. gadā dzimušais vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Tāpat likumsargi ir noskaidrojuši pārējo iesaistīto personu identitāti.

Policistiem ir izdevies atgūt nozagto motoru un akumulatoru.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu