Par sievietes slepkavību apcietinātie Indijas pilsoņi Latvijā uzturējušies likumīgi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Par sievietes slepkavību Sarkandaugavā apcietinātie Indijas pilsoņi Latvijā uzturējušie likumīgi, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā (VP).

Tas gan patlaban ir vienīgais komentārs no VP puses. Policija nekomentē, kāda ir apcietināto nodarbošanās un kādi bija slepkavības apstākļi. Slepkavības motīvi tiek skaidroti.

Jau ziņots, ka 11.maijā policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Rīgā, Viestura prospektā, kāda sieviete ir izkritusi pa astotā stāva dzīvokļa logu. Ierodoties notikuma vietā, pie ieejas kāpņu telpā tika atrasts 1985.gadā dzimušas sievietes līķis. Tika noskaidrots, ka, iespējams, sieviete pa dzīvokļa logu ir izgrūsta.

VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti nekavējoties uzsāka iespējamā vainīgā meklēšanu, un pavisam drīz šajā pašā naktī likumsargi noskaidroja un aizturēja divus vīriešus - 1992.gadā un 1993.gadā dzimušus Indijas pilsoņus.

Noskaidrots, ka bojāgājusī ir pazinusi vienu no aizdomās turētajiem vīriešiem. Sākotnējā informācija liecina, ka starp sievieti un abiem vīriešiem dzīvoklī norisinājies strīds.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu