Laulāts pāris devis kukuli, lai meita tiktu uzņemta konkrētā deju kolektīvā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas prokuratūras prokurore 31.maijā tiesai nosūtījusi krimināllietu, kurā par kukuļošanu apsūdzēts kāds laulāts pāris, kas devis kukuli, lai viņu meita tiktu uzņemta konkrētā deju kolektīvā, informēja prokuratūrā.

Saskaņā ar celto apsūdzību, sieviete un vīrietis deva kukuli - pildspalvu «Parker» un 100 eiro naudas zīmi, valsts amatpersonai - jaunrades centra direktoram, lai viņš, izmantojot savu dienesta stāvokli, panāktu laulātā pāra meitas uzņemšanu konkrētā deju kolektīvā.

Lieta izskatīšanai nodota Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesai. Apsūdzētā sieviete pie kriminālatbildības saukta pēc Krimināllikuma 323.panta pirmās daļas, savukārt apsūdzētais vīrietis pēc Krimināllikuma 322.panta pirmās daļas un 323.panta pirmās daļas

Prokuratūra atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu