Traģiska avārija uz Tallinas šosejas: stāvošai auto rindai uzbrauc kravas mašīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

7.jūnijā, pulksten 18:46 Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā, autoceļa Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži) 66 kilometrā, 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot smago kravas automašīnu «Volvo», sakabē ar piekabi, uzbrauca stāvošai automašīnai «Hyundai», kura trieciena rezultātā uzbrauca automašīnai «Audi», savukārt «Audi» uzbrauca automašīnai «BMW», taču «BMW» iebrauca smagajā kravas automašīnā «Mercedes-Benz», sakabē ar piekabi.

Pēc sākotnējās informācijas, visas četras automašīnas stāvēja vienā rindā pie luksofora, gaidot kustības uzsākšanas signālu. Smagās kravas automašīnas «Volvo» vadītājs tikai pēdējā brīdī pamanījis, ka transportlīdzekļi stāv pie aizliedzošā signāla un uzsācis bremzēšanu, taču nesekmīgi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja transportlīdzekļa «Hyundai» vadītājs – 1955.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta «Audi» vadītāja - 1979.gadā dzimusi sieviete, kā arī automašīnas «BMW» vadītājs – 1975.gadā dzimis vīrietis un transportlīdzekļa pasažiere – 1978.gadā dzimusi sieviete.

Visi cietušie nogādāti tuvākajā ārstniecības iestādē. Smago kravas automašīnu vadītāji no medicīniskās palīdzības atteicās, kā arī abām personām netika konstatēts reibums.

Policija noskaidro notikušā apstākļus, uzsākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu VP vakar noformēja 192 administratīvā pārkāpuma protokolus.

Policija vakar arī pieķēra septiņus autovadītājus, kuri pie stūrēs bija sēdušies apreibinošo vielu iespaidā. Kopumā ceļu satiksmes jomā vakar tika noformēti 575 administratīvo pārkāpumu protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu