Dobeles pusē brīvdienās aizturēts ar 160 km/h braucošs autovadītājs (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Svētku brīvdienās Dobeles pusē aizturēts kāds autovadītājs, kurš ar savu transportlīdzekli pārvietojies ar ātrumu 160 kilometri stundā (km/h), informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Kopumā svētku brīvdienās Dobeles apkārtne VP darbinieki pārbaudījuši 408 vadītājus, kuriem noformēti 87 administratīvā pārkāpuma protokoli. 35 protokoli sastādīti par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu, un lielākais fiksētais ātrums bijis 160 km/h, kas fiksēts ārpus apdzīvotas vietas.

Tāpat aizturēti trīs autovadītāji alkohola reibumā, turklāt divi no viņiem mašīnu vadījuši bez vadītāja apliecības. Proti, vakar Dobelē apturēta 1985.gadā dzimušā vadītā «Opel Vectra», un noskaidrots, ka vīrietis ir teju 1,8 promiļu reibumā, savukārt šonakt pilsētā aizturēts 1989.gadā dzimis «Volkswagen Caravelle» vadītājs, kura izelpā konstatēts 2,6 promiļu reibums. Pret abiem vīriešiem sākts kriminālprocess.

Dobeles pusē reibumā bijuši arī pieci velosipēdisti un divi mopēdisti, un viena mopēdista reibums pārsniedzis trīs promiles.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu