Iereibis vīrietis Līgo vakarā ar cirvi izsit logus četrām automašīnām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) Līgo vakarā saņēma izsaukumu uz Ādažiem, kur kāds iereibis vīrietis ar cirvi bija izdauzījis logus četrām automašīnām, informēja VP.

Līgo vakarā ap plkst.8 sadzīvisku iemeslu dēļ izcēlās konflikts starp svinētājiem Ādažos. Tā rezultātā viens no vīriešiem paņēmis cirvi un ar to sācis dauzīt pie svinību vietas novietotu automašīnu logus. Rezultātā tika pilnībā izsisti logi četrām automašīnām - trim, kas pieder vīrieša radiniekiem, kā arī vienai, kas pieder kaimiņam.

Viens no cietušajiem uz notikuma vietu izsauca policiju. Notikuma vietā tūdaļ ieradās Ādažu novada pašvaldības policisti, kuri turpat notikuma vietā vīrieti aizturēja un nodeva VP likumsargiem, kuri atbrauca pēc brīža.

1982.gadā dzimušais aizdomās turētais vīrietis tobrīd atradās apmēram pusotru promili stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta pirmās daļas - par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu