Glābēji Ķīšezera krastā nogādājuši četrus bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušus supotājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki Ķīšezera krastā nogādājuši četrus bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušus supotājus, pavēstīja RPP.

Piektdienas pēcpusdienā, pārskatot Ķīšezeru, glābēji pamanīja divus dreifējošos supotājus. Ņemot vērā lielo viļņošanos un stipro vēju, glābēji nolēma piebraukt pie personām un pajautāt, vai ir nepieciešama palīdzība.

Sarunas laikā noskaidrots, ka personas jau ilgāku laiku mēģina tikt krastā, taču izsīkuši spēki. Tāpat supotāji bija pārsaluši. Atpūtnieki ar supošanas inventāru uzņemti RPP operatīvajā motorlaivā.

Ceļā uz krastu pamanīti vēl divi supotāji, kuri bija iepūsti niedrēs. RPP glābēji nolēma piebraukt arī pie viņiem. Viens no viņiem bija pazaudējis airi un tikai ar lielām grūtībām spēja noturēties uz «SUP» dēļa. Arī otrs pāris ar supošanas inventāru uzņemts motorlaivā.

Personas nogādātas Ķīšezera krastā, kur piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Personas apģērbās un iegāja telpās, lai sasildītos. Pārrunu laikā gan viens, gan otrs pāris no medicīniskās palīdzības atteicās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu