Armēnijas pilsonis pēc ieceļošanas atteikuma patvaļīgi šķērsojis Latvijas robežu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts robežsardzes amatpersonas piektdien aizturējušas kādu 1978.gadā Armēnijas pilsoni, kurš patvaļīgi šķērsojis Latvijas robežu pēc ieceļošanas atteikuma saņemšanas, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Terehovas robežkontroles punkta robežsargi ieceļošanu Latvijā liedza Armēnijas pilsonim, kurš centās iebraukt Latvijā no Krievijas ar automašīnu «Ford Fiesta», taču ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta - viņš uzrādīja Armēnijas pilsoņa pases kopiju. Ārzemniekam arī nebija derīgas uzturēšanās atļaujas.

Armēnijas pilsonim tika piemērots 200 eiro naudas sods.

Neskatoties uz ieceļošanas atteikumu, vīrietis nepakļāvās robežsargu likumīgajām prasībām un nelikumīgi, izbraucot starp kravas un vieglo automašīnu barjerām, iebrauca Latvijā.

Nekavējoties tika uzsākti automašīnas un personas meklēšanas pasākumi, kuru rezultātā meklētā automašīna un tās vadītājs aizturēti Horoševa ciema apkaimē, Zilupē.

Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu, izmantojot transportlīdzekli, uzsākts kriminālprocess. Persona aizturēta un ievietota Valsts policijas Īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu