Šā gada katastrofām ir atrasts skaidrojums (193)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, AP/Scanpix

Šogad pasauli neierasti daudz skārušas dažādas katastrofas, kā arī stihijas. Bostonas terorakts, Turcijas koku revolūcija, nesenās dzelzceļa un autobusu avārijas. Kā TVNET norāda vēdiskais astrologs Kristaps Lapiņš, minētajiem notikumiem var rast astroloģisku izskaidrojumu.

Ik pēc 11 gadiem pienāk cikls, kad astroloģiski savienojas divas planētas – Saturns un neredzamā planēta Rahu, stāsta Lapiņš. Šis cikls, kas iekrīt tieši šogad, var ilgt gan pusotru gadu, gan arī ļoti īsu brīdi, un, atskatoties atpakaļ, šajos laika posmos pasauli parasti skārušas globālas pārmaiņas.

Kā piemērus viņš min 2001.gada beigas, kad tikko bija notikuši 11.septembra terorakti un tie ietekmēja pasaules kārtību. Vēl pirms 11 gadiem sākās Persijas līča karš, izraisot globāla rakstura karadarbību, savukārt 1979. gadā notika apvērsums Pakistānā un pie varas nāca musulmaņi ar ambīcijām izveidot vēl vienu kodolvaru, skaidro astrologs, norādot, ka vēl senāk šajos ciklos noticis Prāgas pavasaris, Padomju Savienības dibināšana u.c. vēsturiski notikumi ar negatīvu nokrāsu.

Šogad šis cikls iekrīt 21.septembrī, un šajā laikā būtu vairāk jāseko līdzi tam, lai nebūtu globāla rakstura problēmu, kurās kā pirmelements ir iesaistīts gaiss.

Lapiņš norāda, ka tas var izpausties kā atmosfēras gaisa piesārņojums, ķīmiskie ieroči u.tml. lietas.

Vēl viena tendence, kurā ir iesaistīts Saturns, kā arī neredzamās planētas Rahu un Ketu, izpaužas tā, ka vienkāršā tauta savā apziņā kļūst varenāka un ceļas pret pastāvošo kārtību, raisot cilvēkos revolucionāru garu. Turpretī valstu vadītājiem šajā ciklā ir raksturīga nespēja saprast to, ko tauta viņiem cenšas pateikt. Kā piemēru vēdiskais astrologs min jūnijā Turcijā notikušo koku revolūciju, kuru brutāli apspieda vietējā policija.

«Tas notika pirms pāris mēnešiem, bet, ja kādam paprasītu, neviens vairs neko neatcerētos,»

uz šā brīža Eiropas sabiedrības īso atmiņu norāda Lapiņš. «Dzīve kustas uz priekšu, un notiks tas, kam ir jānotiek. Protams, kurš gan sevi sargās, ja ne tu pats, bet arī no savas lodes nevienam neaizbēgt.» Šoruden astrologs iesaka nejaukties iekšā dažādos publiskos protesta pasākumos, jo «rezultāts var būt traks».

Komentāri (193)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu