Foto: Gleznains rudens no putna lidojuma Vērmontas štatā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Rudens krāsaino lapu skaistums baudāms ne tikai Latvijā. 28 gadus vecais fotogrāfs Mets Benedeto no Vērmontas štata ASV, izmantojot dronu, uzņēmis gleznainas fotogrāfijas ar krāsainiem mežiem savā dzimtenē, vēsta aģentūra «Caters News Agency».

Krāsainos attēlus fotogrāfs uzņēmis Bērlingtonas pilsētā, kas atrodas Vērmontas štatā ASV. Benedeto atklāj, ka rudens šajā apkaimē ir ļoti gleznains, it īpaši, ja ir iespēja to vērot no putna lidojuma.

«Ņemot vērā laikapstākļus, katru gadu rudens pilnbriedā baudāms dažādos laikos, cilvēkiem ir tikai dažas dienas laika aplūkot to, jo lapas drīz vien sāk krist,» stāsta Mets Benedeto.

Lai arī cilvēki nereti bauda rudeni, dodoties pastaigās pa Bērlingtonas mežiem, fotogrāfs norāda, ka ne visiem ir iespēja vērot krāsainās koku lapas no putna lidojuma, tieši tāpēc viņš nolēma dalīties ar skaistajiem attēliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu