Alūksnē sniega biezums sasniedzis 18 centimetru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītajā naktī Vidzemē un Latgalē stipri sniga un puteņoja, daudzviet sniega kārta pieaugusi par aptuveni sešiem centimetriem un trešdienas rītā biezākais sniegs ir Alūksnē - 18 centimetri, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

(Ziņa papildināta saskaņā ar jaunāko informāciju.)

Vidzemes augstienē, Zosēnos un Siguldas apkaimē sniega sega sasniegusi 12 centimetru biezumu, Gulbenē un Rēzeknē ap 10-11 centimetriem.

Citviet Vidzemes centrālajā un austrumu daļā, kā arī Latgales ziemeļos sniega segas biezums svārstās 5-10 centimetru robežās. Mazāk sniega ir Latgales dienvidos, kā arī vietām Zemgalē, kur tas ir dažu centimetru biezumā.

Prognozes liecina, ka trešdiena Latvijā paies bez būtiskiem nokrišņiem, bet ceturtdien atkal daudzviet austrumos snigs, citviet līs. Nedēļas nogalē sniega kārta Latvijas austrumos saruks, jo temperatūra bieži pakāpsies virs nulles, gaidāms arī lietus.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu