Trešdien uzspīdēs saule un daudzviet turpinās snigt

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešdienas rītā daudzviet turpina snigt, vietām sniega segai sasniedzot 14 centimetrus, savukārt dienas laikā mākoņi daļēji klās debesis, uzspīdēs saule un valsts lielākajā daļā nedaudz īslaicīgi snigs, vietām snigs stiprāk.

Trešdienas rītā visvairāk snieg Vidzemes galējos ziemeļos - Rūjienas pusē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem pagājušajā diennaktī visstiprāk snidzis Pāvilostā, kur zemi pārklājusi 13 centimetru bieza sniega kārta. Daudz snidzis arī vietām citviet valsts rietumu un centrālajos novados, tajā skaitā Ainažos sniega segas biezums palielinājies no četriem līdz 14 centimetriem.

Debesis daļēji apmākušās. Gaisa temperatūra -1..-6 grādi. Pūš lēns līdz mēreni stiprs dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmās līdz 14 metriem sekundē.

Rīgā gaisa temperatūra trešdienas rītā -4 grādi, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 4-7 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra pēdējā diennaktī Latvijā bija 0..-5 grādi.

Trešdien Latvijā mākoņi daļēji klās debesis, uzspīdēs saule un valsts lielākajā daļā nedaudz īslaicīgi snigs, vietām snigs stiprāk.

Vairāk nokrišņu būs Kurzemē un Vidzemē, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūra dienas vidū būs +1..-4 grādi. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš.

Rīgā caur mākoņiem spīdēs saule, brīžiem gaidāms neliels sniegs, gaisa temperatūra sasniegs nulles atzīmi un vējš mēreni pūtīs no dienvidiem, dienvidrietumiem.

Latvijā mazinās ciklona ietekme un pastiprinās augsta spiediena atzars. Atmosfēras spiediens lēnām kāpj, trešdienas rītā tas ir 760-764 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu