Marta pēdējā dienā nav gaidāmi lieli nokrišņi un vietām uzspīdēs saule

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien - marta pēdējā dienā - Latvijā nav gaidāmi lieli nokrišņi un debesis vietām daļēji skaidrosies, ļaujot uzspīdēt saulei, prognozē sinoptiķi. Saglabāsies lēns vējš un bezvējš, maksimālā gaisa temperatūra būs +1..+7 grādi.

Klusās sestdienas rītā Latvijā ir apmācies un dūmakains laiks, vietām nedaudz snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dažviet valstī sabiezējusi migla un redzamība pasliktinājusies līdz 300-600 metriem. Gaisa temperatūra +1..-1 grāds, Vidzemē līdz -3 grādiem. Lēns vējš un bezvējš.

Rīgā dūmakains rīts, krīt dažas sniegpārslas, pūš viegls ziemeļu vējš un gaisa temperatūra svārstās ap nulles atzīmi.

Rīgā sestdien ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, saglabāsies daudz mākoņu un, pūšot lēnam vējam, gaiss iesils līdz +4 grādiem.

Atmosfēras spiediens visā valstī aptuveni 757 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī. No dienvidrietumiem sāk tuvoties liels ciklons, kas atnesīs intensīvu lietu un slapju sniegu Lieldienās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu