Svētdienas pēcpusdienā stipri līs, vietām arī snigs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Svētdienas priekšpusdienā Latviju no dienvidiem sāks šķērsot lietus mākoņi, pēcpusdienā un vakarā gaidāmas stiprākās lietavas kopš pagājušā gada, brīdina sinoptiķi. Vietām Vidzemē un Zemgales rietumos, kā arī daudzviet Kurzemē lietu nomainīs sniegs.

Nokrišņi turpināsies pirmdien, to kopsumma sasniegs 15-30 milimetru, savukārt sniega segas biezums daļā Rietumlatvijas pieaugs līdz 10-15 centimetriem.

Svētdien debesis pārklās arvien biezāka mākoņu sega un austrumu, ziemeļaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 10-15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +1..-4 grādiem un dienā paaugstināsies līdz +1..+6 grādiem. Naktī daudzviet apledos ceļi.

Rīgā Pirmo Lieldienu pēcpusdienā un vakarā gaidāms stiprs lietus. Austrumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 13 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies no 0..-1 grāda naktī līdz +4..+5 grādiem dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu