Būs karsta diena

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Latvijā gaidāms saulains laiks un mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš, kas brāzmās pastiprināsies līdz 8-12 metriem sekundē, prognozē sinoptiķi.

Dienas otrajā pusē valsts dienvidrietumos - Liepājas pusē - var izaugt kāds lietus un negaisa mākonis, bet šāda varbūtība ir maza.

Gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, Kurzemes rietumu piekrastē gaidāmi pat +26 grādi. Savukārt Rīgas līča Kurzemes piekrastē gaisa temperatūra nepārsniegs +15..+19 grādu.

Rīgā ceturtdien būs nemainīgi sauss un saulains laiks, vējš brāzmās pastiprināsies līdz 11 metriem sekundē un gaisa temperatūra sasniegs +24 grādus.

Laikapstākļus nosaka anticiklona dienvidrietumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 762 dzīvsudraba staba milimetriem Kurzemes dienvidrietumos līdz 767 milimetriem Alūksnes pusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu