Sestdien pēc dzestras nakts strauji kļūs siltāks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pārsvarā skaidras debesis, lēns vējš un zems mitrums izraisīs strauju gaisa temperatūras kritumu naktī uz sestdienu un strauju temperatūras kāpumu no rīta un dienā, prognozē sinoptiķi.

Minimālā gaisa temperatūra nakts izskaņā gaidāma no +2 grādiem dažviet Latgalē un Vidzemē līdz +13 grādiem Kurzemes rietumu piekrastē.

Dienas gaitā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +23..+26 grādiem. Pūšot lēnam līdz mērenam dienvidaustrumu vējam, Rīgas jūras līča Kurzemes piekrastē gaisa temperatūra saglabāsies zem +20 grādiem. Dienā arī citviet piekrastē parādīsies jūras brīze, kas atnesīs vēsāku gaisu.

Rīgā sestdien saglabāsies sauss un saulains laiks. Lēnu austrumu, dienvidaustrumu vēju dienas otrajā pusē, visticamāk, nomainīs jūras brīze - ziemeļu vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +12 grādu, piepilsētā +7..+10 grādu; dienā gaisa temperatūra pakāpsies līdz +25 grādiem, pie jūras - līdz +20 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu