Ūdens temperatūra Jūrmalā paaugstinājusies līdz +18 grādiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova / LETA

Sestdienas pēcpusdienā Jūrmalas Zilā karoga peldvietās ūdens temperatūra paaugstinājusies līdz +16..+18 grādiem, liecina pašvaldības sniegtā informācija.

Plkst.15 ūdens temperatūra bija +16 grādu Bulduros un +17..+18 grādu pārējās peldvietās jūrā. No rīta ūdens temperatūra svārstījās ap +15 grādiem.

Ventspils pašvaldība ziņo, ka ūdens temperatūra jūrā ir +9 grādi. Saulkrastu pludmales glābšanas dienests informē, ka ūdens temperatūra sasniegusi +12 grādu.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdens temperatūra Kolkā pakāpusies līdz nepilniem +18 grādiem, Rojā un Mērsragā tā ir +16 grādu. Ūdens temperatūra lielajos ezeros +17..+20 grādu, vairumā upju +16..+22 grādi.

Jau vēstīts, ka sestdienas rītā Rīgas oficiālajās peldvietās ūdens temperatūra bija no +15 grādiem jūrā līdz +21 grādam Bābelītes ezerā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu