Brīdina par stipru karstumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien laika periodā no plkst. 12 līdz plkst. 16 vietām Latvijā gaidāms stiprs karstums, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27...+28 grādiem.

Tāpat sinoptiķi atgādina, ka līdz 4.jūnijam Rīgas apkārtnes, Vidzemes, Zemgales, kā arī Kurzemes mežos saglabāsies ļoti augsta ugunsbīstamība.

Svētdien Latvijā saglabāsies saulains laiks, nokrišņi maz iespējami.

Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, prognozē sinoptiķi.

Maksimālā gaisa temperatūra būs no +18..+22 grādiem pretvēja piekrastē līdz +27..+28 grādiem Rietumlatvijas iekšzemes novados.

Rīgā svētdiena būs kārtējā sausā un saulainā diena. Pūšot mērenam ziemeļrietumu vējam, gaiss iesils līdz +24 grādiem, pie jūras - līdz +21 grādam.

Anticiklons ir izzudis, atmosfēras spiediens pazeminājies līdz 757-760 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izplatījis dzeltenās krāsas brīdinājumu par stipru karstumu - svētdien no plkst.12 līdz plkst.16 vietām Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27,+28 grādiem. Joprojām spēkā oranžās krāsas brīdinājums par ļoti augstu ugunsbīstamību mežos, tai skaitā Rīgas un galvaspilsētas apkārtnes mežos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu