Vietām Kurzemē īslaicīgi līst

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdienas rīts Latvijā ir pārsvarā saulains, bet Kurzemē mākoņi daļēji sedz debesis un vietām īslaicīgi līst, tai skaitā nolijis Liepājā, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dažviet izklīst migla. Pūš lēns vējš un ir bezvējš.

Gaisa temperatūra piecos rītā bija +9..+15 grādu, Kurzemes rietumu piekrastē un daļā Rīgas +15..+17 grādu. Valsts centrālajā un austrumu daļā jau deviņos rītā gaidāmi +20..+23 grādi.

Galvaspilsētā rīta agrumā saulains laiks, pūš viegls dienvidu vējš. Minimālā gaisa temperatūra nakts izskaņā bija no +10 grādiem lidostā «Rīga» līdz +16 grādiem pilsētas centrālajā un ziemeļu daļā.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas austrumos un daļā piekrastes bija +17..+23 grādi, pārējā valstī gaiss sakarsa līdz +24..+28 grādiem.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 17.jūnijā bija +38 grādi Portugālē un +39 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -3 grādi Alpu kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu