Otrdiena būs karsta un vējaina

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VASSIL DONEV / EPA

Otrdien Latvijā ziemeļaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē un gaiss sakarsīs līdz +27..+32 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Debesis daļēji segs mākoņi, saulainākais laiks gaidāms valsts ziemeļos. Dažviet - galvenokārt valsts dienvidos - iespējams īslaicīgs lietus, to var pavadīt pērkons un stipras vēja brāzmas.

Rīgā nokrišņi nav gaidāmi, caur mākoņiem karsēs saule, ziemeļaustrumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12 metriem sekundē un gaisa temperatūra svārstīsies ap +30 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē anticiklons ziemeļos un zema spiediena apgabals dienvidaustrumos no Latvijas. Atmosfēras spiediens 757-760 dzīvsudraba staba milimetru jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka karstuma vilnis būs ilgstošs, un brīdinājums par gaisa temperatūras paaugstināšanos līdz +30 grādiem spēkā arī Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu