Liepājā sāk demonstrēt "Arsenāla" filmas .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas līdz 24.septembrim arī Liepājā, Metalurgu kultūras pilī, būs skatāmas starptautiskā kinoforuma "Arsenāls" filmas. Programma ir veidota tā, lai katram liepājniekam būtu iespēja atrast sev piemērotu filmu.

Šogad no 240 starptautiskā kinofestivāla "Arsenāls" filmām Liepājā paredzēts demonstrēt 10. Šodien kinofestivāla "Arsenāls" filmu parādi Liepājā atklās ar īpašu tramvaja vagona "Arsenāla ekspresis" braucienu. "Arsenāla ekspresis" sāks kursēt no Rīgai attālākā punkta Liepājā - pieturas "Centrālkapi" - un apturēs pie Liepājas Metalurgu kultūras pils, kur sāksies filmu skate. Tramvaja brauciena laikā plānots demonstrēt fragmentus no brāļu Lumjēru filmas "Vilciena pienākšana". Ar "Arsenāla" simboliku un atribūtiem izdekorētais tramvajs kursēs Liepājā, kamēr pilsētā tiks demonstrētas "Arsenāla" filmas. Programma ir veidota tā, lai katram liepājniekam būtu iespēja atrast sev piemērotu filmu, informēja starptautiskā kinofestivāla "Arsenāls" direktore Benita Sarma. Liepājā biļešu cenas pielāgotas vietējām iespējām un tāpēc būs zemākas nekā Rīgā - no Ls 0,50 līdz Ls 1,50. "Arsenāla" organizatori pauda cerību, ka festivāla filmu parāde Liepājā varētu kļūt par tradīciju un liepājnieku interese par to būs liela. "Mēs ceram, ka "Arsenāla ekspresis" pēc diviem gadiem "Arsenāla" filmas Liepājā demonstrēs ne tikai ar pilsētas un rajona pašvaldību atbalstu, bet arī ar vietējo uzņēmēju atbalstu," sacīja kinofestivāla "Arsenāls" direktore. Liepāja ir vienīgā pilsēta ārpus Rīgas, kur šogad demonstrēs "Arsenāla" filmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu