"airBaltic" uz divām dienām īrē lidmašīnu no Lielbritānijas kompānijas .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai nodrošinātu reisu apkalpošanu, aviokompānija "airBaltic" uz divām dienām ir noīrējusi Lielbritānijas kompānijas "Flighte Line" lidmašīnu "Avro", aģentūru LETA informēja "airBaltic" preses sekretāre Vija Dzērve. Viņa pastāstīja, ka lidmašīna jau šorīt ir atlidojusi uz Rīgas lidostu. Paredzēts, ka "airBaltic" to varēs izmantot arī rīt, un aviokompānija spēs veikt visus paredzētos reisus.

"Ir grūti atrast brīvas lidmašīnas, jo kompānijas uz ilgāku laiku nevar tās aizdot, tomēr mēs tās meklēsim," sacīja Dzērve. "Pēc negadījuma ar divām "airBaltic" piederošajām lidmašīnām, kompānijas galvenais uzdevums ir saglabāt reisu skaitu un maksimāli īsākā laika posmā novērst radušos bojājumus," sacīja Dzērve. Pēc Dzērves teiktā, šopēcpusdien Latvijā ieradīsies divi lidmašīnu "Avro" izgatavotāju kompānijas speciālisti, kas konsultēs, kā novērst lidmašīnu bojājumus. Kā ziņots, vakar, gatavojoties izlidošanai no starptautiskās lidostas "Rīga", tika bojātas divas "airBaltic" piederošās lidmašīnas "Avro". Ar buksieri izvedot tās no angāra, sadūrās abu lidmašīnu astes, sabojājot augstuma stūres. Kā iepriekš uzsvēra Dzērve, bojājumi neesot pārāk nopietni, taču, ņemot vērā drošības apsvērumus un instrukcijas, abas lidmašīnas noņemtas no visiem reisiem, lai veiktu tehnisko ekspertīzi. Dzērve norādīja, ka patlaban nav zināmi aptuvenie zaudējumi, kas radušies pēc negadījuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu