"Krājbankas" akcionāri atbrīvo visu padomi no pienākumu pildīšanas .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

A/s "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") akcionāri šodien atbalstīja bankas padomes priekšsēdētāja Viestura Koziola priekšlikumu atbrīvot visus padomes locekļus no pienākumu pildīšanas.

Uzrunā akcionāriem Koziols informēja, ka pēdējā laikā trīs reizes pēc kārtas kvoruma trūkuma dēļ nav notikušas "Krājbankas" padomes sēdes. Koziols norādīja, ka viņa vietnieks padomē Sergejs Dīmanis ne tikai nav ieradies uz minētajām padomes sēdēm, bet arī nav informējis banku par savu atrašanās vietu un nav bijis ilgstoši sazvanāms. Līdz ar to Koziols ieteica padomē tik nenopietnus cilvēkus vairs neievēlēt, jo padome tāpēc nevarot lemt par bankai svarīgiem jautājumiem. "Krājbankas" padomē līdz šim strādāja Koziols, viņa vietnieks Dīmanis, padomes locekļi Stefans Rāzna, Krists Skuja, Ilze Jurkāne, Modris Supe, Igors Ļaško, Druvis Skulte un Ivars Muravskis. Patlaban "Krājbankas" akcionāri lemj par jaunu padomes sastāvu, kuru plānots iecelt uz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu