ZZS - populārākā partija septembrī (54)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septembrī, salīdzinot ar augustu, palielinājies pilsoņu atbalsts Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS), septembrī par to būtu gatavi balsot 14,8% balsstiesīgo vēlētāju, salīdzinot ar 11,2% augustā, liecina telekompānijas "TV3" rīcībā nonākusī neoficiālā aptauja, ko veicis tirgus un sabiedriskās domas izpētes centrs SKDS.

Otro vietu ar 9,5% vēlētāju atbalstu dala partija "Jaunais laiks" un "Tautas partija" (TP), augustā par JL gatavi balsot 12%, bet par TP savu balsi gatavi bija atdot 8,9%.

Apvienību "Par cilvēka tiesībā vienotā Latvijā" (PCTVL) gatavi atbalstīt 8,1% vēlētāju, augustā apvienību bija gatavi atbalstīt 9,3% vēlētāju.

Piektais populārākais politiskais spēks septembrī bijusi apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK, par kuru septembrī gatavi balsot 5% balsstiesīgo vēlētāju, augustā apvienību bija gatavi atbalstīt 6%.

Pārējās politiskās partijas augustā atbalsta mazāk par 5% vēlētāju.

Par Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju (LSDSP) šomēnes būtu gatavi balsot 3,5% pilsoņu, salīdzinot ar 3,8% augustā, par Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" apvienību (LPP/LC) - 3,1% pilsoņu, salīdzinot ar 3,5% augustā, par apvienību "Saskaņas centrs" - 3,8% pilsoņu, salīdzinot ar 2,5% augustā.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu