Politoloģe Ozoliņa negrasās kandidēt uz Valsts prezidenta amatu (24)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Politoloģe Žaneta Ozoliņa izplatījusi paziņojumu, kurā atkārtoti uzsvērusi, ka negrasās kandidēt uz Valsts prezidenta amatu. "Pēdējā laikā vairākos masu saziņas līdzekļos un politisko partiju pārstāvju izteikumos apspriesta iespēja par manas kandidatūras izvirzīšanu Valsts prezidenta amatam.

Vēlos uzsvērt, ka neviens politiskais spēks Latvijā nav izteicis man oficiālus piedāvājumus vai aicinājumus piedalīties Valsts prezidenta vēlēšanās, tāpēc manas kandidatūras apspriešana šādam amatam nav uzskatāma par pārdomātu un izsvērtu alternatīvas meklējumu politisko partiju jau iepriekš izvirzītajiem kandidātiem," paziņojumā norādījusi Ozoliņa.

Ozoliņa atgādinājusi, ka jau janvārī norādījusi, ka darbu akadēmiskajā laukā pamest negrasās un turpinās strādāt Latvijas Universitātē. "Tāpēc aicinu turpmāk neapspriest manu kandidatūru Valsts prezidenta amatam," aicinājusi politoloģe.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu