Rīgā sāk kursēt autobusi jaunā maršrutā uz Bolderāju (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas Rīgā sāks kursēt 30.maršruta autobuss, kas pasažierus pārvadās no Stacijas laukuma līdz Bolderājai, pastāstīja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretāre Iluta Bērziņa.

Līdz šim Bolderāju un Rīgas centru savienoja 3.maršruta autobuss, un tas kursēja līdz Pļavniekiem. Ņemot vērā lielo pieprasījumu, ieviests 30.maršruta autobuss, kas kursēs no Bolderājas līdz Stacijas laukumam.

Maršruts ir īsāks - autobusiem nebūs nepieciešamības braukt cauri centram, līdz ar to tie būs mazāk spiesti pavadīt laiku sastrēgumos.

Savukārt 4. un 27. maršruta autobusi no šodienas kursēs tālāk - līdz Pinķiem, kas izveidojusies par vienu no apdzīvotākajām vietām piepilsētā. Pilsētas autobusu satiksme būs alternatīva privātajām automašīnām.

Šādas izmaiņas - palielināts sabiedriskā transporta pakalpojuma apjoms - iespējamas, pateicoties tam, ka pēdējo mēnešu laikā "Rīgas satiksmei" izdevies piesaistīt autobusu vadītājus, samazinot to trūkumu, norādīja Bērziņa.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu