Stepašins Zatleru pasveicina no Medvedeva (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas Federācijas Revīzijas palātas priekšsēdētājs Sergejs Stepašins šodien, tiekoties ar Latvijas prezidentu Valdi Zatleru, nodevis viņam sveicienus no Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva, informēja Latvijas Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā.

Savukārt Zatlers no savas puses lūdzis nodot kaimiņvalsts vadītājam Jaunā gada un Ziemassvētku apsveikumus, informēja Preses dienestā.

Jau ziņojām, ka šodien Zatlers tikās ar Stepašinu un Latvijas valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu, lai pārrunātu Valsts kontroles un Krievijas Revīzijas palātas gada laikā paveiktā kopīgā darba rezultātus.

Abu valstu atbildīgās institūcijas šogad kopīgi veica revīziju par valsts institūciju darbību, nodrošinot preču un citu priekšmetu pārvietošanu Latvijas-Krievijas robežkontroles punktos.

Iepriekšējā Stepašina vizīte Rīgas pilī notika 2007.gada 28.novembrī, kuras laikā tika izskatītas abu valstu kontroles institūciju darba aktualitātes un problēmjautājumi, kā arī turpmākās sadarbības plāni. Pirms gada īpaša uzmanība sarunas gaitā tika pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar kontroli uz Latvijas-Krievijas robežas.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu