Mīļie TVNET lasītāji! (398)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Atklājot jauno TVNET, esam saņēmuši tūkstošiem Jūsu viedokļu, kuros Jūs paužat pārsteigumu un neapmierinātību ar vairākām lietām portālā. No sirds atvainojamies par sagādātajām neērtībām un dūšīgi strādājam, lai tās novērstu!

(Papildināts no pēdējās rindkopas)


Saprotot Jūsu vēlmi darboties ierastajā vidē un ņemot to vērā, vēlamies izskaidrot pārmaiņas. TVNET ir sekojis laika garam un mainījis vairākas lietas portālā. Tomēr saprotam, ka dažkārt pat visizlolotākās pārmaiņas sākumā var izraisīt pretestību. Jūsu gadiem ilgusī lojalitāte portālam TVNET likusi Jums pārmaiņas uztvert ļoti personīgi. Tādēļ uzsveram, ka esam gatavi sadarboties, lai kļūdas novērstu un saglabātu Jūsu uzticēšanos TVNET.


Vienmēr esam aicinājuši Jūs aktīvi iesaistīties TVNET veidošanā ar ieteikumiem un idejām. Vienlaikus vēlamies uzsvērt, ka esam jau apkopojuši Jūsu līdzšinējos viedokļus un ņēmuši tos vērā. Jau patlaban īstenojam vairākus Jūsu ieteikumus! Tādēļ lūdzam Jūs  mazliet paciesties, līdz pagūsim izlabot mūsu līdzšinējās kļūdas.


Ļoti atvainojamies visiem Mājdzīvnieku sadaļas lietotājiem. Darām visu, lai tā pēc iespējas ātrāk atkal būtu pieejama. Tāpat arī čats jau pēc brīža atkal sāks darboties. Arī rakstu komentāru lasīšana gan dilstošā, gan augošā secībā tūdaļ tiks nodrošināta. Protams, arī rakstu arhīvs tiek atjaunots.


Vēlamies uzsvērt, ka esam atvadījušies tikai no tām lietām, kuras Jūs – lasītāji – izmantojāt vismazāk. Piemēram, vertikālo navigāciju portāla kreisajā pusē izmantoja tikai 1-5% lietotāju. Atsakoties no tās, esam varējuši daudz vairāk vietas atvēlēt ziņām. Vai tad būtu taisnīgi, ja mēs “omulības” dēļ samazinātu informētību?


Turklāt pievērsiet uzmanību, ka portāla sākumā visi satura lauki atrodas ierastajās vietās.


Mēs, protams, nevaram pagriezt laiku atpakaļ un nolikt veco TVNET, kur tas bija, taču ar Jūsu palīdzību varam radīt to sajūtu, kādu Jūs vēlaties, apmeklējot TVNET!


Aicinām Jūs arī turpmāk aktīvi iesaistīties TVNET veidošanā ar saviem ieteikumiem un idejām, lai arī turpmāk Jūs jaunajā TVNET justos kā mājās!  


Jūsu TVNET redakcija

Labojumi, kuri veikti nekavējoties pēc Jūsu ieteikuma:

- Palielināts burtu izmērs komentāru lapā (lai izmaiņas parādītos nekavējoties, Windows datoros jānospiež Ctrl+Shift+R)

"the one Pirms 8 minūtēm

uztaisies komentāru logu tādu pašu kā vecajā TVNETā, tas bija kompakts un foršs. neieredzu šito fontu, kas ir uzlikts laikam un datumam, kad ziņa ievietota un kad komentārus ievieto, tas fonts ir tik pretīgs!"

- Balstoties uz neskaitāmu lasītāju lūgumiem, atjaunota "Mājdzīvnieku" sadaļa: 

http://www.tvnet.lv/zinas/zala_zeme+majdzivnieki

- Pēc daudzkārtējiem lūgumiem atjaunots TVNET čats (atrodams resursu navigācijā lapas augšdaļā)

Komentāri (398)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu